top of page
1 - 18.jpeg

 Zwembaden

Met gepaste trots kunnen we zeggen dat we dealer zijn van twee top zwembad leveranciers.
Compasspools en Thermostar (zwemmachines)


Compass Pools

Compass Pools produceert hoogwaardige keramische composiet monoblock zwembaden voor binnen- of buiten. Een grote uitdaging…. Maar die gaan ze maar al te graag aan; het realiseren van een prachtig zwembad in uw tuin! Met wereldwijd meer dan 70.000 geïnstalleerde zwembaden en ruim 35 jaar ervaring in Australië, Europa en de Verenigde Staten is Compass Pools wereldwijd marktleider. 

Al sinds 1980 gebruikt Compass Pools als één van de eerste keramisch composiet materialen in de productie van zwembaden. In 1993 resulteerde dit in de uitvinding van een nieuwe gepatenteerde technologie; het keramische Composiet zwembad voorzien van een Bi-luminite™ kleur. Op dit moment maken zij van deze technologie gebruik om de mooiste 3D kleuren te realiseren in uw zwembad!

Omdat zij zo verzekerd zijn van de hoge kwaliteit keramische zwembaden, biedt Compass Pools een unieke garantie van 20 jaar! U bent dus verzekerd van jarenlang zorgeloos zwemplezier.

​Thermostar SWIMM zwemmachine


De SWIMM zwemmachine is geheel ontworpen naar eigen inzicht van de specialisten van Thermostar zwembaden BV. De Zwemmachine is zo ontworpen dat het mogelijk is om een een perfecte zwemtraining op te bouwen en de zwemmer het gevoel te geven dat hij in open water zwemt. Het geeft de zwemmer en ook de trainer de mogelijkheid om op een zeer beperkte ruimte maximaal resultaat te behalen. De SWIMM zwemmachine kan heel goed concurreren met haar concurrenten. Sterker nog; wij van Thermostar zwembaden nodigen u graag uit om het verschil te voelen met de huidige systemen. U zult verbaast zijn van de verschillen die u zult voelen als u gaat proefzwemmen. 

Gerealiseerde zwembaden

Opdrachtgever aan het woord over het SWIMM zwemsysteem, gerealiseerd in een door ons ontworpen tuin.  

bottom of page