top of page
1 - 4.jpeg

Tuinontwerp op maat

Tuinontwerp op maat, ieder ontwerp is maatwerk omdat iedere opdrachtgever en zijn tuin uniek is.

Juist dat maakt ons vak zo mooi, tot nieuwe concepten komen en op die manier vernieuwend zijn. Het is dan ook ons streven om uw tuin persoonlijk te maken en zo ook tijdloos.


U mag van ons verwachtten dat we tot een hoogstaand ontwerp komen voor een tuin die is afgestemd op de omgeving, ligging, de stijl van uw huis, uw interieur en natuurlijk uw persoonlijke wensen. 

Compleet ontwerp;

Schetsontwerp

Altijd spannend, de eerste presentatie van het tuinontwerp wat is ontstaan uit ons gesprek en onze visie op uw tuin. U mag van ons verwachten dat we u positief verrassen. Met dit voorstel gaan we nog niet in op details maar meer de grote lijnen en elementen die in uw nieuwe tuin voorkomen.  

Beplantingsplan

Het beplantingsplan zal aansluiten bij het ontwerp, kleuren, texturen en vormen spelen altijd een rol, net als de maat van uw perceel. Beplanting is een zeer belangrijk element in de tuin waarmee je vele kanten op kunt. 

Verlichtingsplan

Verlichting in de tuin is niet meer weg te denken tegenwoordig, praktisch niet maar ook esthetisch elementair.   

Materialenplan

De samenstelling van materialen heeft aandacht nodig. Passend bij uw woning of voor het maken van contrasten. We maken een plan en presenteren het beoogde materiaal bij u aan de keukentafel.

Definitief Tuinontwerp

Het definitieve plan bevat alle bovenstaande onderdelen en heeft een hoge mate van uitwerking zodat alles duidelijk is. Met eventuele 3d beelden kunt u al de sfeer van uw nieuwe tuin proeven. 
Het geheel wordt netjes in een projectmap gebonden. 

Aanbieding realisatie Tuinontwerp

We bieden u een offerte aan voor de realisatie van het tuinontwerp. Indien gewenst van meerdere partijen.

Optioneel

Projectmanagement

Graag begeleiden we de aanleg voor u. Om onvoorziene punten te voorkomen, en om kwaliteit te waarborgen. 

Prijzen:

Voor het maken van een offerte op maat komen we graag vrijblijvend langs. 

bottom of page