top of page

Onze filosofie

Het gezicht achter Van der Rhee Outdoor Design ben ik, Gerbrand van der Rhee. Ik neem graag de tijd om mijzelf aan u voor te stellen. Met als specialisatie tuinontwerp en beplantingsplannen ben ik afgestudeerd aan de Ontwerpacademie in Rotterdam. Na deze studie ben ik in het voorjaar van 2017 een onderneming gestart, het tuinontwerp bureau  van der Rhee Outdoor design was een droom die uitkwam.  Hiernaast heb ik  ruime ervaring in het aanleggen van de buitenruimten, dat stelt mij in staat een feilloze overgang te creëren van ontwerp naar realisatie.


Door mijn liefde voor het werken met nieuwe materialen houd ik me niet vast aan dingen die gebruikelijk zijn, maar kijk ik wat er in die ene tuin of plek nodig is, elke opdracht heeft andere uitgangspunten, en elke opdrachtgever is anders. Alles is mogelijk, eerst ontwerpen, zodat je niet geremd wordt door eventuele bouwkundige elementen, dat wordt later uitgewerkt, en komt altijd goed met juiste vakmensen om ons heen. Een goed tuinontwerp bespaard geld doordat het tijdloos is, bij u past, en bij uw interieur past. Een goede plantkeuze draagt bij aan minder onderhoud voor nu en in de toekomst.


Daarnaast richt ik me graag op het totaal plaatje. In de praktijk betekent dat ik het gehele project begeleid en een ontzorgende rol speel. Ik werk het liefst  samen met eigen geselecteerde vakmensen wat leidt tot een schitterend eindresultaat. Van ontwerp, naar droomtuin, dat is mijn passie.

gerbrand van der rhee, outdoor design
bottom of page